Välkommen

Välkommen till miniracingbolaget.com, här kommer du att hittar intressanta artiklar inom racing och motor. Surfa runt och bli inspirerad att antingen åka iväg på någon tävling eller börja med motorsport själv.

Senaste Nytt

Spela på världens största motorsporter

Motorsport är en stor sportgrupp som är mycket populär över hela världen. De olika grenarna är mycket varierade och här finns det något för alla. Det har också blivit mycket populärt att spela på den här typen av sport på senare tid. Detta gör även att sporterna fått en utökad publik vilket är mycket roligt. Motorsporterna blir mer och mer mainstream och börjar så smått konkurrera med mer etablerade sporter så som bland annat fotboll när det kommer till betting.

Formel 1 – störst i världen

En av motorvärldens absolut kändaste och mest populära grenar är naturligtvis Formel 1 och på Formula1.com kan du läsa mer om sporten). Dessa klassiska tävlingar började köras 1948 när tävlingen Paus Grand Prix kallades Formel 1. Man tävlar med ensitsiga specialbyggda bilar på olika asfalterade tävlingsbanor runt om i världen.

Formel 1 har blivit stort inte bara bland motorintresserade, utan även hos spelintresserade. På 1x2.se kan man hitta förslag på bra sajter som erbjuder betting på motorsporter med schysta villkor, erbjudanden och bonusar. På så sätt blir det mycket lättare för de som vill betta att ta beslut om vilka sidor man ska spela på. Dessutom slipper man det förlora massor av dyrbar tid på att besöka olika sidor bara för att upptäcka att de inte är något att ha.

Speedway – svenskarnas favorit

I Sverige är speedway väldigt populärt och en riktig folksport. Under tävlingssäsongen vallfärdar många svenskar till speedwaybanorna för att följa denna fartfyllda sport som kallas sprintersporten bland motorcykelsporter, något som du bland annat kan ta del av på Svemo.se. På grund av sportens popularitet är det också många som spelar på speedway, vilket gör det extra spännande att titta på och följa sporten, det blir en helt annan gemenskap. Men det innebär ju också att det är flera som tävlar om vinsterna, vilket kan göra det svårare för en själv att vinna.