Välkommen

Välkommen till miniracingbolaget.com, här kommer du att hittar intressanta artiklar inom racing och motor. Surfa runt och bli inspirerad att antingen åka iväg på någon tävling eller börja med motorsport själv.

Senaste Nytt

Bygg din egen bil som byggsats

För många med bilintresse kan det vara en dröm att bygga en alldeles egen bil. Med hjälp av modellsatser från Hobbyland kan du enkelt hitta allt du behöver för att bygga din alldeles egna modell.

Varför inte testa på att bygga en Corvette eller Ford GT? Med ett brett sortiment av kända märken kan du få till en häftig och snygg bil att stoltsera med i ditt hem. Ytterligare finns det flygplansmodeller som du kan utöka sortimentet med.

Byggmaterial

Allt du behöver för att komma igång är material till modellbyggandet. Du hittar exempelvis aluminium- och kromark som du kan använda dig av för att fästa materialet. De kommer med självhäftande tejp och är lätta att applicera. Sedan kan du hitta olika sorters trä för att påbörja bygget. Du finner till exempel lindträ, mahogny och plywood.

Samtliga är hållbara över tid. Självklart går det även bra att använda sig utav plast. Fördelen med plast är att det är lättviktigt och enkelt att arbeta med. Materialet är roligt att pyssla med och du kan kombinera på en mängd olika sätt för att få den bil du vill ha. Sammantaget är det endast fantasin som sätter gränser. Med rätt sorts material kan du åstadkomma vilket projekt du än önskar.